Mbajtesi i listellës së kurorës dhe gërhamës universal

Për fiksimin e listelave në kulm ose në pjerrtësi në pozicionin e projektimit.Materiali: çelik i galvanizuar me elektrolit. Lartësia e mbajtëseve: 190 mm| gjerësia: 40 mm. Vrima për fiksim të shpejtë.

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!