Mbajtesi i listellës së kurorës dhe gërhamës

Tondach
Mbajtësi i listelës me mundësi rregullimi të lartësisë. Mbajtësi i listelës me mundësi rregullimi të lartësisë. Përmasat: 75/250, 30 mm

Referenca

Urban roofers builder standing on roof checking toof tiles wearing hard hat and safety jacket

Keni pyetje rreth nesh ose produkteve tona?

Na kontaktoni dhe do t'ju ndihmojmë!